Business Class

Indien u net dat extra verlangt, komt business vervoer Limburg in beeld. Onze business taxi’s voldoen aan al uw eisen en wensen. Een nieuwe zwarte Mercedes zonder reclame, zonder naambordje en met alle denkbare opties en geblindeerde ramen. Alleen het beste voor u en uw klanten als business taxi. Business vervoer Limburg heeft een zeer luxueus en modern wagenpark die voldoen aan het hedendaagse vip/directie vervoer.

Bij Business vervoer Limburg krijgt u nog een taxi zoals het hoort. Een netjes gepoetste luxe business taxi en natuurlijk een behulpzame en vriendelijke zakelijke chauffeur netjes in pak met stropdas. Onze zakelijke chauffeurs zijn dan ook gespecialiseerd in all business vervoer.

Business vervoer is onze passie.

Wij nemen elk business vervoer dan ook zeer serieus en ontnemen graag u al uw zorgen op dit gebied. Wij maken met u graag een planning en afspraken die tot in perfectie word uitgevoerd door onze zakelijke chauffeur. Eenmalig contact met ons is voldoende om u daarna geen zorgen meer te maken over het business vervoer en kunt u zich weer richten op uw op u werkzaamheden en het leiding geven aan het bedrijf of organisatie.

1 tot 2 personen.

Wij zetten voor u een keurig nette Mercedes E klasse in. Natuurlijk met alle denkbare opties en comfort die u zich kunt wensen met business vervoer.

Tot 5 personen.

Dan sturen wij onze zeer luxueus vip bus , de schitterende Mercedes V-Klasse. Deze VIP bus heeft echt alles wat u zich kunt bedenken. In deze vip bus kunt u genieten van een veilige en comfortabele reis.

Tot 8 personen.

Heeft u business vervoer nodig voor 8 personen, dan zetten wij een Mercedes Vito in. Deze zeer mooie bus brengt uw gezelschap in stijl naar elke door u gewenste locatie. Uiteraard zijn al onze business taxi’s in het zwart en onze zakelijke chauffeurs in een pak met stropdas.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright by Business Vervoer Limburg