BUSINESS SERVICE

Business Vervoer Limburg komt met de Business Service tegemoet aan de hoge eisen die bedrijven stellen aan het vervoer van hun relaties. Wij beschiken hiertoe over extra luxe wagens en personenbusjes voorzien van alle comfort en met een zakelijke uitstraling. De chauffeur die de relaties naar luchthaven, restaurant of hotel vervoert doet dit stipt, discreet en betrouwbaar.

Een fijn en betrouwbaar bedrijf: zo staat Business Travel Taxi al meer dan 15 jaar te boek. Business Vervoer Limburg is het uitgegroeid tot een van de grootste en geavanceerde taxibedrijven in de regio Limburg. Een vooruitstrevend bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste software om het klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Een goed geolied bedrijf waar service en veiligheid voorop staan. Maar bovenal een prettig bedrijf met nog altijd een persoonlijke benadering: noem het de traditie van Business Travel Taxi

Business Vervoer Limburg is een allround dienstverlener. We werken voor particulieren en bedrijven in de regio Venlo, maar ook voor opdrachtgevers als zorgverleners en overheden in binnen- én buitenland. De uitzonderlijke graad van service, de luxe en comfortabele auto’s en onbegrensde mogelijkheden zijn de pijlers van onze succesvolle dienstverlening. Deze staat garant voor tevreden klanten, die graag bij ons terugkomen.

Business Vervoer Limburg staat 24 uur per dag 7 dagen in de week klaar om je naar de gewenst bestemming te brengen.

Natuurlijk kunt u een zakelijke taxi boeken bij Business Vervoer Limburg . Een nette, luxe goed onderhouden auto met een representatieve chauffeur. Maar wil u liever gebruik maken van uw eigen auto tijdens een zakelijke rit, ook dan kunt u gebruik maken van de diensten van Business Vervoer Limburg. Wij verhuren namelijk ook alleen een chauffeur. Het huren van enkel een chauffeur is goedkoper en kan handig zijn als u uw eigen auto bij de hand wilt hebben omdat hier bijvoorbeeld Wifi ingebouwd zit. Een andere rede kan zijn dat uw zakelijke rit ergens anders eindigt dan start.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright by Business Vervoer Limburg