Business Vervoer Limburg biedt 24/7 in heel Nederland een betrouwbaar zakelijk vervoer. Ons zakelijk vervoer staat geheel in het kader van kwaliteit en service waarbij persoonlijke wensen van u centraal staan.

Business vervoer Limburg biedt vervoer aan met voertuigen en zeer ervaren zakelijke chauffeurs die service op maat bieden aan topmanagers en directies voor wie alleen topkwaliteit en comfort goed genoeg is. Comfort en persoonlijke aandacht behoren dan ook tot de essentie van Ons Business vervoer.

Met een zeer lux uitgebreid wagenpark en zeer goed opgeleide directie chauffeurs kunnen wij voldoen aan al je wensen en eisen als directie vervoer.

Zakelijk vervoer op maat

kunt u met ons aanspreekpunt bespreken zodat  je altijd de beste oplossing voor je zakelijk vervoer hebt. Uiteraard word je of je gast altijd op tijd opgehaald en arriveer je op tijd op de afspraak of luchthaven. Tijd is kostbaar in uw drukke agenda dus je reistijd is bruikbare werktijd in het persoonlijk service concept. De wensen die je hebt op het gebied van zakelijk vervoer worden op maat geleverd en waar nodig onmiddellijk bijgesteld op de wens van u. Daarmee zijn zij zeer betrokken als zakelijke vervoerder die alles in het werk stelt om zakelijk vervoer om te zetten in comfortabele vervoer en tijdwinst voor jou, je relaties en je gasten.

Ons wagenpark

Het wagenpark van business vervoer Limburg is omvangrijk genoeg om aan elke vraag en wens te kunnen voldoen. Voertuigtypen kun aangeven bij de boeking wij vervoeren uitsluitend met Mercedes S klasse Mercedes E klasse of Mercedes V klasse of vito.

Onze chauffeurs worden zorgvuldig geselecteerd en opgeleid. Zij brengen je comfortabel en veilig op de plaats van je bestemming. Daarbij bereiden zij zich goed voor op de rit en zijn flexibel in onvoorziene omstandigheden. We hanteren hoge normen en waarden voor onze zakelijke dienstverlening. Wie de diensten van onze zakelijke chauffeurs en voertuigen boekt , kan ongestoord comfortabel werken in de zakelijke taxi van business vervoer Limburg. Onze medewerkers zetten zich voor 100% in om het je vooral nog beter naar de zin te maken en je van een veilige reis te voorzien.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright by Business Vervoer Limburg