Directie chauffeur 

Wilt u genieten bij business vervoer Limburg van het gemak van een directie chauffeur en het comfort en gemak van uw eigen wagen. Dan hebt u de beste oplossing gezocht … én gevonden bij directie vervoer van business vervoer Limburg. Want Business vervoer Limburg biedt u de mogelijkheid om een professionele directie chauffeur  in te huren die u veilig comfortabel en vlot naar uw bespreking of vergadering brengt. In een zakelijke taxi uit ons wagenpark kunt u natuurlijk de auto naar u eens kiezen of u maakt de keuze om in uw eigen wagen vervoerd te worden. Ons directie vervoer is in tal van mogelijkheden voorzien.

Efficiënt vervoer met privéchauffeur

Een privéchauffeur van business vervoer Limburg haalt u op de afgesproken plek op dit ken zijn op kantoor of bedrijf maar ook bij u thuis of luchthaven. U overhandigt de privechauffeur uw sleutels van de auto.  De chauffeur zal  u naar de bestemming brengen met u eigen auto en u neemt plaats op de achterbank en geniet u comfortabel van de reis in uw eigen auto. Kiest u voor een privéchauffeur die u in uw eigen wagen vervoert? Dan verplaatst u zich op een zeer tijdsefficiënte manier. U verliest geen tijd meer, want terwijl uw privéchauffeur u veilig door het verkeer loodst, hebt u de mogelijkheid om te werken, een dutje te doen of u voor te bereiden op een belangrijke afspraak. 

100 procent maatwerk

Business vervoer Limburg biedt u de vervoersoplossingen op maat aan. U bepaalt zelf voor hoeveel tijd of trajecten per dag u uw privéchauffeur inhuurt. Hebt u meerdere afspraken op een dag en meerdere locaties ?Dan blijft uw privéchauffeur bij u om op u te wachten om u na uw volgende bespreking of meeting  te brengen en als u klaar bent u weer naar uw huis, kantoor of bedrijf te brengen.

Luchthaven vervoer

Tijd is kostbaar en u wilt dus geen tijd verliezen in de file van en naar de luchthaven. Of na uw vlucht dat u moet gaan zoeken of er een taxi beschikbaar op het vliegveld.Dat is allemaal niet meer nodig, als u kiest voor het professionele zakelijk luchthavenvervoer met directie of privé chauffeur van business vervoer Limburg. Wij halen u volgens afspraak op bij het geboekte adres en brengen u tot voor de deur bij de vertrek hal. Bij terug komst van de reis wacht de  chauffeur u op bij de gat of meeting point en neemt uw bagage en brengt u naar de auto. Vandaar uit brengt de directie chauffeur of privé chauffeur u weer terug naar huis of kantoor.

Kiest u voor zakelijk luchthavenvervoer bij business vervoer Limburg ? Dan verzekert u zich van optimaal luchthaven vervoer van deur tot deur in een luxe wagen uit ons wagen park.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright by Business Vervoer Limburg