24/7 Professioneel directie vervoer op maat.

Bij business vervoer Limburg streven wij ernaar om met onze professionele directiechauffeur dienstverlenende aanpak ons te onderscheiden in kwaliteit en service van directievervoer op maat. Een zakelijke dienstverlening, waarbij de klant altijd centraal staat zodat men met plezier en zonder zorgen veilig, vlot,comfortabel en op tijd van en naar een  afspraak of vliegveld  wordt gebracht.

Een duurzame en goede relatie opbouwen door onze klanten te overtreffen in hun behoeften en verwachtingen. Onze opzet en doel is met tevreden klanten en enthousiaste directiechauffeurs ons bedrijf in de toekomst te laten groeien en uitbreidingen met professioneel directievervoer.

Onze directiechauffeurs zijn echte vakmensen

Wij werken enkel met professionele directiechauffeurs die streng gescreend zijn op basis van rijervaring, verkeersregels en -veiligheid, wegenkennis, sociale vaardigheden en beroepshouding..

  •                         Representatief
  •                         Topografische kennis
  •                         Efficiënt navigeren
  •                         Professioneel, discreet en flexibel
  •                         Snel en efficiënt inzetbaar
  •                         Streng gescreend

Op maat gemaakt veilig en comfortabel directie vervoer

De directie chauffeur van business vervoer Limburg zorgen ervoor dat u veilig, comfortabel en op een veilige wijze naar uw vergadering afspraak of naar het vliegveld wordt vervoert. Onze organisatie en onze directie chauffeurs streven er naar de hoogste level kwaliteit en service op maat voor  onze klanten te verzorgen.

Efficiënt directie vervoer.

Uw tijd is een kostbaar iets reizen met directie vervoer bij business vervoer Limburg  betekent dat u efficiënt de tijd in vult als u onderweg in de directie auto rustig ongestoord kan doorwerken. Ook is het mogelijk in uw eigen auto met één directiechauffeurs uw naar een afspraak of vliegveld te laten vervoeren u huurt dan alleen de directiechauffeur in.Onze directiechauffeur is altijd 10 minuten voor aanvang van de rit aanwezig op de door u aangegeven vertreklocatie en zorgt ervoor dat de ritten goed en zorgvuldig zijn voor bereid.

Extra Service

Tijdens de wachturen is de chauffeur inzetbaar voor extra taken, zoals het wassen of tanken van de auto, het wegbrengen van documenten of andere servicegerichte werkzaamheden voor u te berichten als dat wenselijk is.

Privacy

Privacy staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Alle onze directie chauffeurs hebben zich strikt aan het beroepsgeheim te houden en hebben een geheimhoudingclausule ondertekend waardoor wij u discretie en betrouwbaarheid kunnen garanderen. Voor directie vervoer is business vervoer Limburg graag uw partner.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright by Business Vervoer Limburg