offerte - taxi offerte - taxi service - taxi airport

Luchthavenvervoer Limburg

Met Business Vervoer Limburg bent u altijd verzekerd van het juiste vervoer, op het gewenste tijdstip voor een voordelige prijs. Wij verzorgen het vervoer voor u van deur tot deur zodat uw vakantie of zakenreis onbezorgd kan beginnen. geen gesleep met koffers, geen hoge parkeerkosten op de luchthaven, maar de persoonlijke service van een vakkundige chauffeur. Zo gaat u zonder zorgen op vakantie of zakenreis. We vervoeren u op een correcte en veilige manier van en naar iedere gewenste luchthaven. Op deze manier kunt u ontspannen en uitgerust aan uw vlucht of vakantie beginnen. Vliegen is nog steeds één van de meest populaire manieren van reizen.

Luchthavenvervoer Limburg

Wilt u als zakelijke klant nog een stop voor bijvoorbeeld een kopje koffie of even de benen strekken, ook dat kan bij Business Vervoer Limburg. Aandacht voor u als klant is onze kracht! Wij hebben een aantal luxe auto’s in ons wagenpark waarin wij u met gepaste klasse naar luchthaven in het binnen en buitenland kunnen brengen. Directieleden, managers en al uw zakenrelaties kunnen bij Business Travel Taxi per luxe auto, Mercedes S, E of C klasse, naar het bedrijf, hotel of vliegveld worden gebracht.

Comfortabel vervoer

Ons bedrijf biedt alle service en kwaliteit die u van een professioneel privé vervoerbedrijf kunt verwachten, tegen voordelige tarieven. We bieden een luxe taxi – van het automerk Mercedes – voor een individuele reiziger of beperkte groep zakenmensen. Daarnaast kunnen we ook een comfortabele personenbus of touringcar regelen als het gaat om een grotere zakendelegatie.
We zorgen er uiteraard voor dat we punctueel op tijd zijn, waarbij het absoluut niet uitmaakt hoe vroeg of hoe laat uw vlucht vertrekt of arriveert. We bieden een 24 uurs luchthaven vervoer service en laten u middels sms-berichten weten wanneer we naar u op weg gaan en hoe laat u ons kunt verwachten. We kunnen u naar wens ophalen bij uw bedrijf, uw woning of een andere ontmoetingsplaats. Bij terugkeer van uw zakentrip, staan wij uiteraard klaar op het moment dat u de luchthaven verlaat.
Vanzelfsprekend helpen we u met eventuele bagage, maar zullen u ook op alle mogelijke manieren bijstaan als er wijzigingen zijn in vertrek- of aankomsttijd, of als zich andere onvoorziene ongemakken voordoen.

Voor ons vervoersbedrijf is de grootste zorg, u een onbezorgde zakenreis te bieden!

We regelen zowel vervoer naar Schiphol, Amsterdam als Eindhoven Airport, als ook naar alle andere luchthavens binnen de Benelux, zoals de vliegvelden van Brussel en Düsseldorf.
Bent u geïnteresseerd, vul dan onderstaand formulier in of bel ons: 0031 622334566

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright by Business Vervoer Limburg