Business vervoer Limburg Chauffeursdiensten heeft al jaren ervaring met het vervoer van bekende en hooggeplaatste vips en zaken mensen. In de afgelopen jaren hebben wij de eer gehad vele Nederlandse en internationale vips en zaken mensen te vervoeren. Zij zijn vaak afkomstig uit het zakenleven, entertainment,  of andere sectoren met bovengemiddelde (media)aandacht.

Dit vereist discretie, maatwerk, persoonlijke veiligheid en rijveiligheid. Daarom selecteren wij alleen de beste VIP’s chauffeurs en leiden ze op voor ons vip-vervoer. De VIP’s chauffeurs zijn goed en zorgvuldig opgeleid, zowel in rijvaardigheid en sociale omgang.  Wij bespreken samen met u alle details en zorgen er voor dat u een veilig en comfortabel reis zal beleven met één van onze vip chauffeurs. Natuurlijk houden we hierbij rekening met al uw wensen.

Gediplomeerde vip-chauffeurs

Bij vip-vervoer van business vervoer Limburg kunt u al u wensen en eisen kenbaar maken, wij lossen graag al uw wensen op. Daarom selecteren en leiden wij onze vip-chauffeurs op de gepaste wijze op.

Daarnaast doorlopen onze vip-chauffeurs een bijzonder zorgvuldige selectieprocedure. Hierin letten we niet alleen op de zogenaamde ‘harde’ criteria zoals diplomering en certificering. Ook ‘zachte’ criteria wegen bij vip-vervoer zwaar mee in de uiteindelijke selectie van de chauffeurs. U kunt hierbij denken aan de volgende belangrijke eigenschappen:

  • Onverstoorbaarheid;
  • Intelligentie;
  • Terughoudendheid;
  • Proactieve opstelling;
  • Discretie;
  • Sociaal bewust gedrag.

Veiligheid en discretie in vip-vervoer bij business vervoer Limburg.

Juist bij het vervoer van mensen met een bijzonder profiel zijn veiligheid en discretie van het grootste belang. Afhankelijk van de vip en diens werkzaamheden verschilt de aard van de opdracht. Daarom ligt de nadruk l echter altijd op veiligheid en discretie en comfort al u kies voor vip vervoer bij business vervoer Limburg.

Op basis van uw voorkeuren en de wensen en eisen van u of uw vip stellen we samen een gedetailleerd plan van aanpak samen. Uw of uw vip ervaart hierdoor het bezoek als soepel en probleemloos. Ook wanneer de planning op het laatste moment verandert verloopt uw vip-vervoer efficiënt en comfortabel.

Net als al onze diensten is ook ons vip-vervoer maatwerk. 

Luxe auto’s, exclusieve mini-bussen en professionele bussen.

Kies uit het brede aanbod van moderne voertuigen, bij business vervoer Limburg ? Ervaar luxueuze auto’s en bussen met zeer luxe interieurs, lederen stoelen met veel beenruimte, u kunt kiezen uit een zeer luxe Mercedes S klasse of een Mercedes E klasse of heeft u meerdere personen maak dan gebruik van een luxe Mercedes V klasse. Ook voor grote groepen verzorgen wij graag het vervoer met  luxe Touringcars Het maakt niet uit wat de gelegenheid of vervoer het is u bent altijd zeker van een bijzondere, exclusieve beleving.

Onze vip chauffeurs overbruggen uw afstanden!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright by Business Vervoer Limburg