Zakelijk luchthavenvervoer Maastricht.

Zaken mensen die veel reizen voor het bedrijf verliezen vaak kostbare tijd aan het reizen met eigen auto. Tevens is het wenselijk om fit en uitgerust aan te komen op uw bestemming als u meteen naar een meting of vergadering moet na aankomst. Daarom heeft business vervoer Limburg de juiste en gepaste oplossing voor u met zakelijk luchthavenvervoer. Ons zakelijk vervoersbedrijf vervoert de directie of ceo’s of een belangrijk gast die u bedrijf bezoekt graag van of naar alle luchthavens van uit de regio Maastricht. Het luchthavenvervoer van business vervoer Limburg is gespecialiseerd in het vervoeren van personen op een juiste en perfect hoog niveau.

Luchthavenvervoer op maat van uit regio Maastricht.

Business vervoer Limburg legt de lat op een hoog niveau. U of een bezoeker van het bedrijf zullen een koninklijke reis beleven in één van onze luxe zakelijke taxi’s met een perfecte verzorgde en uitziend prive chauffeur. Wij halen u graag op bij uw kantoor of thuis of u bezoek bij een hotel in de regio Maastricht maar ook buiten de regio Maastricht om naar het vliegveld te vervoeren. De privé chauffeur is altijd 10 min voor de afgesproken tijd aanwezig, zodat u altijd op tijd vertrekt om tijdig op de luchthaven te zijn. De privé chauffeur zet u voor de vertrekhal af zodat u geen tijd verliest met naar de incheck balie te lopen. Bij terug komst zal de privé chauffeur u altijd op wachten bij de gate of meting point met een bordje waar op de naam van u of het bedrijf zal staan, dus u hoeft niet naar de taxi of prive chauffeur te zoeken. Als u bent ingestapt zal de privé chauffeur de bagage achter in de auto doen. En zal privé chauffeur u comfortabel en veilig naar de regio Maastricht vervoeren.

Veilig en comfortabel zakelijk luchthavenvervoer voor de regio Maastricht.

Uiteraard om veilig luchthavenvervoer aan te bieden op hoog niveau, hoort ook goed onderhoud aan de voertuigen. Ons wagenpark wordt onderhouden door een gespecialiseerd Mercedes monteur met de normen van Mercedes Benz. Ook zorgen onze privé chauffeurs voor een nette auto, aan poetsen van binnen een buiten wordt goed en veel aandacht besteed. Dit is prettig voor u of de bezoekers  die u bezoeken in de regio Maastricht of elders in het Nederland maar ook voor de veiligheid is het het een wens om een schone auto te hebben. Business vervoer Limburg is uw partner in veilig en comfortabel luchthavenvervoer.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright by Business Vervoer Limburg