Zakelijk vervoer en directie vervoer.

Business vervoer Limburg Chauffeursdiensten heeft al jaren lang ervaring met het vervoer van zaken mensen en overheidsmedewerkers.In de afgelopen jaren hebben wij de eer gehad vele Nederlandse en internationale vips te vervoeren. Zij zijn vaak afkomstig uit de politiek, het zakenleven, entertainment, sport of andere sectoren met bovengemiddelde (media)aandacht.

Dit vereist discretie, maatwerk, persoonlijke veiligheid en rijveiligheid. Daarom selecteren wij alleen de beste chauffeurs voor ons zakelijk vervoer en directie vervoer. De chauffeurs zijn uitgebreid opgeleid, zowel in rijvaardigheid als op het sociale vlak. Zo sluiten we elk risico uit en zorgen we voor een veilig en comfortabel bezoek van uw bezoek Natuurlijk houden we hierbij rekening met al uw wensen.

Gediplomeerde directie chauffeurs

Bij directie vervoer kan een complex geheel van factoren komen kijken. Daarom selecteren wij onze directie chauffeurs op de gepaste diplomering en eigenschappen.

Zo bezitten de chauffeurs die wij inzetten voor directie vervoer over de juiste rijvaardigheid om u veilig en comfortabel te vervoeren. Daarnaast doorlopen onze directie chauffeurs een bijzonder zorgvuldige selectieprocedure. Hierin letten we niet alleen op de zogenaamde ‘harde’ criteria zoals diplomering en certificering. Ook ‘zachte’ criteria wegen bij vip-vervoer zwaar mee in de uiteindelijke selectie van de directie chauffeurs. U kunt hierbij denken aan de volgende belangrijke eigenschappen:

  • Onverstoorbaarheid;
  • Intelligentie;
  • Terughoudendheid;
  • Proactieve opstelling;
  • Discretie;
  • Sociaal bewust gedrag.

Veiligheid en discretie in directie vervoer

Juist bij het vervoer van personen met een bijzonder profiel zijn veiligheid en discretie van het grootste belang. Afhankelijk van de vip en diens werkzaamheden verschilt de aard van de opdracht. De nadruk ligt echter altijd op veiligheid en discretie bij directie vervoer.

Op basis van uw voorkeuren en de wensen en eisen van uw vip stellen we samen een gedetailleerd plan van aanpak samen. Uw vip ervaart hierdoor het bezoek als soepel en probleemloos. Ook wanneer de planning op het laatste moment verandert verloopt uw directie vervoer efficiënt en comfortabel.

Net als al onze diensten is ook ons directie vervoer maatwerk.en we stellen graag een plan op voor u en uw vip(s). 

Luxe auto’s, exclusieve mini-bussen en professionele bussen

Kies uit het brede aanbod van moderne voertuigen bij business vervoer Limburg en neem plaats en leun comfort achterover. Ervaar luxueuze interieurs, lederen stoelen met veel beenruimte, en alle mogelijke luxe. Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, u bent altijd zeker van een bijzondere, exclusieve beleving. De chauffeurs van business vervoer Limburg vervoeren u graag met veel passie en plezier.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright by Business Vervoer Limburg