Op zoek naar een zakelijke chauffeurs Service waar u altijd op kunt vertrouwen. Business vervoer Limburg verzorgt graag al uw zakelijk vervoer op hoogwaardig niveau. Zakelijke en directie vervoer met een indrukwekkend klantenbestand van zakenreizigers, ambassades, voor aanstaande bedrijven hebben wij onze sporen in zakelijk en directie vervoer ruimschoots verdiend. 

  •                        
    Goed opgeleide nette  representatieve zakelijke beroepschauffeurs behoren tot ons chauffeurs bestand.
  • Onze medewerkers zijn specialistisch opgeleid op gebied van een goede rijvaardigheden en veiligheid. Standaard wordt er bij business vervoer Limburg een directiechauffeur geleverd op alle zakelijke taxi’s. De zakelijke directie chauffeur verschijnt altijd in een net pak met stropdas en is Engels talig.
  • Het moderne en luxe wagenpark voor directie vervoer en zakelijk vervoer.
  •  
  • Luxe auto’s uit de laatste modelgeneraties met een recent bouwjaar voorzien van alle luxe en gemakken behoren tot ons wagenpark. Wij werken uitsluitend met Mercedes-Benz S klasse  en E klasse voor zakelijk vervoer. Ook kunt u met een grotere groep worden vervoerd in de luxe Mercedes V klasse bussen.
  • Business vervoer Limburg werkt In Nederland België en Duitsland veelal met eigen voertuigen

    Zo zijn wij het beste visitekaartje van u of uw gasten en van uw eigen medewerkers. Onze grootste uitdaging is goede zorg te dragen voor kwaliteit en veiligheid bij alle partners die op ons vertrouwen  als zakelijke vervoerspartner. Comfort stiptheid en professionaliteit kunt u van de zakelijke chauffeurs van business vervoer Limburg verwachten waarbij we altijd uit zijn op een perfecte service. 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright by Business Vervoer Limburg