Zakelijke taxi Limburg

Wij verzorgen zakelijk vervoer voor een groot aantal bedrijven binnen Limburg en heten u ook van harte welkom om kennis te maken met onze dienstverlening.

Zo ontvangen wij uw gasten / medewerkers namens uw bedrijf op Schiphol of anderen vliegvelden en begeleiden wij hen naar de afgesproken bestemming.

Ook bestaat de mogelijkheid om medewerkers – die tijdelijk niet zelfstandig mobiel genoeg zijn om te reizen – naar de werkplek of het kantoor te vervoeren.

Speciaal voor onze zakelijke klanten hebben we het mogelijk gemaakt om met een creditcard te laden. Zie de voorwaarden en eventuele beschikbaarheid van deze dienst op de pagina: betalen met creditcard of pin.

Ook voor het zakelijke segment hebben we een speciale Schipholservice ontwikkeld.
Dit levert een aanzienlijk financieel voordeel op voor bedrijven die veel met gasten of medewerkers reizen van en naar Schiphol.

Voor het privé Schiphol tarief gelden echter andere voorwaarden en tarieven; Maar ook daar bieden wij meer voordelen voor, bekijk hier onze Schiphol zakelijke tarieven.

Voor informatie over onze lage zakelijke tarieven kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Privé taxivervoer

Taxivervoer en Schiphol service Wij verzorgen alle soorten taxivervoer op taximeter of tegen vooraf afgesproken vaste prijzen. Aan deze vorm van transport zijn een aantal voorwaarden en regels verbonden, lees deze aandachtig door om misverstanden en mogelijke teleurstellingen te voorkomen. Vooral in een vakantieperiode kan de beschikbaarheid van reserveringsaanvragen groot zijn, dus dien uw verzoek ruim van tevoren in om teleurstelling te voorkomen.

Alle betalingen

Pin betaling

Elk voertuig van Business Travel Taxi heeft een PIN-apparaat in de
taxi om gemakkelijk te kunnen betalen per PIN-pas.

Creditcard betaling

Natuurlijk kunt u ook met uw creditcard betalen
in de taxi. Het is bij alle Business travel taxi-chauffeurs mogelijk om met Mastercard, Visa of American Express te betalen.

Zakelijke taxi Limburg

Rekening rijden

Bovendien kunnen wij alle opdrachten op rekening uitvoeren. U ontvangt periodiek een duidelijk gespecificeerde factuur per email (PdF) voor alle uitgevoerde opdrachten in zowel Nederland als in buitenland.  

Zakelijke taxi Limburg op maat.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright by Business Vervoer Limburg