Bij ons zakelijke taxi vervoer staat u als klant centraal, wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn en altijd van een zorgeloze comfortabele rit te voorzien. Onze ervaren en opgeleide chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd en veilig uw bestemming bereikt.

Zakelijke taxi bij Business Vervoer Limburg. Onze offertes zijn gebaseerd op uurtarieven. Hierdoor kunnen wij u voordelige prijzen aanbieden!

Wat wij bieden

  • Luxe wagenpark
  • Privacy glas
  • Gekwalificeerde VIP chauffeur
  • Voldoende bagageruimte
  • Naar het buitenland reizen incl. VIP chauffeur
  • Achteraf betalen d.m.v. een factuur

Wij sluiten eenvoudig zakelijke contracten af. Aan uw specifieke wensen wordt persoonlijke zorg gedragen. Daarnaast geniet u van de vele andere voordelen als zakelijk klant bij ons.

Op rekening is ook mogelijk bij Business Vervoer Limburg

Eenvoudig en snel per maand een factuur ontvangen met al uw ritten. Onze gediplomeerde chauffeurs brengen uw klanten veilig en comfortabel naar de juiste bestemming. Met onze luxe Mercedes komt uw klant altijd goed voor de dag. Voor kleine groepen zijn onze luxe Mercedes bus zeer geschikt. Wij zijn specialist in zakelijk personenvervoer en regelen voor u de totale coördinatie.

Onze ervaring

Het uitbesteden van het directievervoer ontzorgt niet alleen diegenen binnen de organisatie die met verantwoordelijkheden en lange werkdagen belast zijn. Het borgt niet alleen de veiligheid van de directie op de weg, maar ook hun belastbaarheid. Sterker nog: het maakt de directie productiever, effectiever en daarmee rendabeler. Het inhuren van vervoer voor de directie is daarmee niet alleen investering in het comfort en aanzien van een directielid. Het is op bijna elk aspect een verantwoorde en goed te verdedigen beslissing, die zelfs in de ‘harde organisatiecijfers’ terug te zien is.

Schroom niet om contact met ons op te nemen voor een op maat gesneden advies. Wij zijn u zeer graag van dienst. Bel: 0031 622334566.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright by Business Vervoer Limburg